Arkisto

Aurinkoinen päivä Riihimäellä osoittautui koirillemme huikeaksi! Tanskasta saapuivat Helle ja Cato, Cheantake New Release  tähyilemään suomen SERTiä ja CACIBia ja tavoite täyttyi hienosti, VAL ERI1 SA, PU-1 SERT, CACIB, VSP ja uusi Suomen muotovalio! Nartuissa ensikertalainen Sani, Cheantake Quite A Sunshine sai hienon arvostelun ja tuloskin erinomainen JUN ERI1 SA, PN-3 va-SERT, kehäesiintyminen kaipaa kuitenkin vielä paljon treeniä, mutta tästä on hyvä jatkaa :). Elle, Cheantake No Limit For Lodents Lotan luotsaamana VAL ERI1 SA, PN-2 vara-CACIB ja Minja, Cheantake One In A Million NUO ERI1 SA, PN-1 SERT, CACIB, ROP!  Nartuissa kasvattimme oli ainoat jotkat saivat SA:n joten varsin ylpeitä voimme olla tytöistämme. Kasvattajaryhmämme ROP-kasvattaja. Cato, Elle ja Minja saivat myös FinnSieger-pisteet koska tuomarimme Benny Blid Von Schedvin on hyväksytty FinnSieger-tuomari!

Finaaleja odottaessa juhlistimme Lotan lähestyviä synttäreitä ja nautimme lämpimästä kesäsäästä. Kasvattajaryhmämme valikoitui ensin seitsemän parhaan joukkoon tuomari Juhan Juslinin tarkan silmän alla ja lopuksi ryhmämme nousi upeasti sijalle BEST IN SHOW-3! Minja jaksoi kuumuudesta huolimatta esiintyä vielä ryhmäfinaalissa ja sijoittui upeasti RYP-2:ksi kovatasoisessa ryhmässä ja hävisi ykkössijan upealle riisenille joka oli lopulta koko näyttelyn BIS.

Aivan huikean hieno viikonloppu ja näyttelypäivä takana! Vietimme hauskan viikonlopun Hellen kanssa, enkä voi kylliksi kiittää että Helle näki kaiken tämän vaivan matkustaa yhden näyttelyn vuoksi Suomeen asti, se oli kuitenkin sen väärti! Kiitos Lotta ja Karita taas kerran avusta kasvarin esityksessä, olette kullanarvoiset! <3 Kiitos kuvista Johanna ja Ansun Kuvat!