Arkisto

Aika on rientänyt hurjaa vauhtia ja Ässien ”blogi” on jäänyt ihan paitsiolle… Nyt porukka on kuitenkin jo reilu 8 viikkoisia ja ensimmäiset ovat muuttaneet uusiin koteihinsa. Ensimmäisenä kotipesästä muuttivat Linus, Cheantake Secret Millonaire ja Minttu, Cheantake Shine Like A Million, onnea pikkuisille uuteen elämään! Tulevana viikonloppuna muuttavat kaksi pikkuherraa Cheantake Stealing Millions ja Cheantake Silver Dollar. Suunnitelmien hieman muututtua ihastuttava mr. personality Cheantake Silver Dragon kaipailee vielä omaa rakastavaa kotiaan, ota ihmeessä yhteyttä jos haluaisit antaa tälle vilkkaalle ja reippaalle pikkumiehelle rakastavan loppuelämän kodin!

26.12.2016

Ikää kaksi viikkoa ja viimeinenkin laiskamato on avannut silmänsä, jännityksellä odotamme minkälaisia persoonia alkaa kehittymään.

19.12.2016

Ihanat muhkulat Ässät ovat viikon vanhoja, maitobaarilla on viihdytty aktiivisesti ja se näkyy muodoissa 🙂

1 week

12.12.2016

Ranja synnytti 12.12.2016 mallikkaasti neljä urosta ja kaksi narttua. Ranja hoitaa pentunsa erinomaisesti ja näiden painot ovat lähteneet heti hyvin nousuun. Tähän ”blogiin” kirjoittelemme pentujen kuulumisia. Lisää yhdistelmästä  löydät Pentuja-sivulta!

s-litter

17.11.2016 Pentue odotettavissa!

Aina ei asiat mene ihan suunnitellun mukaan vaikka miten olisi ennakoinut, näin varsinkin elävien luontokappaleiden kanssa. Ranja, Cheantake Like Million Dollars päätti aloittaa juoksunsa n. 1,5 kuukautta etuajassa ja pienen tuuminnan kautta päädyimme pysymään suunnitelmassa että Ranja astutetaan tästä juoksusta, joskin siis etuajassa.

Tänään on käyty varmistamassa ultraäänitutkimuksella että Ranjalla on masussa kasvamassa mukava sakki, jonka odotamme syntyväksi n. 16.12.2016. Lisää yhdistelmästä löydät Pentuja-sivulta!