Arkisto

Teekkoset täyttivät tiistaina 7 viikkoa ja muutot tuleviin koteihin alkavat lähestyä. Kasvattajana on tärkeää olla realistinen omien kasvattiensa ominaisuuksia ja kohtaan ja äärettömän tyytyväisinä voimme todeta että tässä kohtaa elämää teekkoset ovat erittäin sieviä ja ennenkaikkea aivan super-reippaita luonteiltaan. Kiitämme pentujen tulevia koteja luottamuksesta ja toivotamme uusina Cheantake-koiran omistajina jengiin tervetulleiksi Viivin, Maarikan, Merin, Juhanan ja Teean perheet ja ”vanhana” luottoperheenä Marita! Yllä kuvat rasavilleistä tältä viikolta.

19.6.2017 Teekkoset touhuaa!

Aika rientää ihan hurjaa vauhtia ja päivitykset tänne sivuille on olleet vähän vähällä. Teekkoset kasvavat ja kehittyvät hurjaa vauhtia, nyt jo ulkoillaan säännöllisesti ja tutkaillaan pihalta löytyviä juttuja. Yksi reippaista tyttösistä kaipailee vielä omaa rakastavaa kotiaan, jos haluat tarjota pikkuneidille liikunnallisen, rakastavan ja yhteydenpidosta kiinnostuneen kodin, ota ihmeessä yhteyttä!

13.6.2017 Teekkoset 4 viikkoisia!

31.5.2017 Teekkoset jo kaksiviikkoisia

Ninjan ja Lennin pikkuiset ovat jo kaksi viikkoa vanhoja. Silmät ovat auenneet ja kuulokin tulee ihan näinä hetkinä. Kaikki ennut ovat kasvaneet tasaisesti ja hyvin ja Ninja on erinomainen huolehtiva äiti.

16.5.2017 Meillä on pentuja!

Ninja synnytti 16.5 yhden uros- ja 5 narttupentua! Äiti-koira ja pentuset voivat hyvin ja painot ovat lähteneet hienosti nousuun.  Lisätietoa pentueesta Pentuja-sivulla!