Arkisto

Pitkä ajomatka hieman ahdisti etukäteen, mutta onneksi sain yöpyä Kouvolassa Eevan luona ja siitä jatkaa aamulla Kapun kanssa kohti Lappeenrantaa. Kehässä meillä oli sisaruksen Kapu, Cheantake New Edition ja Elle, Cheantake No Limit For Lodents jotka viettivät viikko sitten 2-vuotissynttäreitään, ja näin ollen tämä oli ensimmäinen mahdollisuus molemmille valioitua. Reissu ei olisi voinuut sujua paremmin; Kapu hienosti PU-1, SERT, CACIB, VSP ja Elle PN-1, SERT, CACIB, ROP! Molemmista tuli siis ensimmäisellä yrittämällä Suomen Muotovaliota ja Kapu teki oman ennätyksemme valioitumalla vain neljällä näyttelykäynnillä. Elle esiintyi upeasti myös ryhmäkehässä ja valikoitui viiden parhaan joukkoon, vielä sijoitus kuitenkin jäi odottamaan ;).

Iso kiitos Eeva & co. vieraanvaraisuudestanne! Minnalle ja Kimmolle kiitos Kapun kasvattamisesta hyväkäytöksiseksi herrasmieheksi ja Lotalle samoin kiitos Ellen kasvatuksesta, treenauksesta, trimmauksesta ja handlaamisesta!