Arkisto

Harvemmin talvisaikaan tulee lähdettyä kovin pitkille näyttelyreissuille, mutta kiinnostavat tuomarit ja lämpimänä kesäiltana tehty päätös sai meidät lähtemään Tammikuussa Kaunasiin asti. Eikä ollut turha reissu!

Lauantaina norjalaisen Petter Steenin tuomaroimana uroksissa Finley, RIGAJW’15 Attaway Northern Light NUO ERI1, luokkasert, PU-2, vara-CACIB ja Zalama, FI MVA Cheantake Last Man Standing VAL ERI1, PU-1, SERT, CACIB, VSP ja uusi Liettuan Muotovalio! Nartuissa Ranja, FI & LV MVA Cheantake Like Million Dollars AVO ERI1, luokkasert, PN-2, vara-CACIB ja tätinsä Ztella, MULTI MVA Axcium’s Exellenzia äitiyslomalta kehään upeasti VAL ERI1, PN-1 SERT, CACIB, ROP ja tällä tuloksella Ztella viimeisteli Kansainvälisen Muotovalionarvonsa!

Sunnuntaina jatkettiin jännityksen täyteisissä merkeissä… laivayhtiön poikkeusaikataulu ja pitkä ajomatka aiheutti meille päänvaivaa, emmekä olisi ehtineet laivaan ilman kanssakilpailijoiden, kehäsihteerien ja tuomarin joustoa, pippuri & suolat päästiin aloittamaan aikataulutettua aiemmin! Zalama ja Ztella saivat jäädä lepäilemään laakereillaan jaa keskityimme Finleyhin ja Ranjaan. Irlantilaistuomari Cathy Delmar ihastui Finleyhin ja tulos upeasti NUO ERI1, PU-1 SERT, CACIB ja ROP ja näin eka CACIB plakkarissa! Ranja myöskin hienosti AVO ERI1, SERT, CACIB ja nyt viittä vaille inttivalio kuten veljensä Zalamakin!

Rankka reissu, mutta sen väärti, kiitos Tiina reissuseaurasta ja perhe Mäkitalo etta sain Zalkun taas mukaani! Laivalla oli syytä juhlaan ja nautimmekin hyvän aterian, suolakeksit ja hampparit sai nyt riittää! 😉

kaunas 2016 2