Arkisto

Korona on vienyt näyttelyharrastuksen minimiin, mutta päätimme että vuoden tärkeimpiin näyttelyihin osallistutaan isommalla porukalla jos korona vain sallii. Lauantaina Helsinki Voittajassa kehään ensimmäisenä asteli nuori tuontiuroksemme Frank, Frank Sinatra Blue Bricassart. Kehäkokemusta on vielä vähän mutta kauniisti poika esiintyi tulokseen JUN ERI3 SA. Valiopojat Dino, Cheantake Silver Dragon ja Linus, Cheantake Secret Millionaire sileät ERIt. Nartuissa pikku sähikäisemme Lily, Cheantake Winner Takes It All esiintyi hienosti tulokseen JUN ERI1. Sa:ta ei herunut, mutta titteli kuitenkin eli HeJW-22 plakkarissa! Diva, Cheantake Unchained oli tiptop-kunnossa juuri oikeaan aikaan ja tulokseksi upeasti AVO ERI1 SA, PN-1, SER, CACIB, VSP, HeW-21 ja uusi Suomen Muotovalio! Valiossa tööhötti menemään pitkän tauon jälkeen Raisa, Cheantake Razzmatazz VAL ERI2 SA ja  Veteraaneissa upea, upea Ranja, Cheantake Like Million Dollars VET ERI1 SA, PN-3, HeVW-22. Nartuissa kaikki tittelit kasvatustyöllemme, saa kyllä kasvattaja olla tyytyväinen!

Sunnuntaina jatkettiin sitten Voittaja-titteleiden parissa; Frankille JUN ERI4, Dinolle VAL EH, Lilylle JUN EH3, Divalle VAL ERI3 SA ja Ranjalle VET EH2. Tuomarina Kirsi Tevalin.

Kiitos Tiina, Minna, Johanna, Katja & Petra ja Petteri huippu viikonlopusta! Olen todella ylpeä siitä että koiramme kaikki nauttivat kehässä olosta ja esiintyivät ihan täpöllä <3