Arkisto

Maailma on hetkessä mennyt sekaisin ja se yhdistettynä arjen askareisiin ja pentujen kanssa touhuamiseen on saanut tämän blogin jäämään unohduksiin. Tytön tylleröt Cara ja Veera ovat jo 6-viikkoisia ja kehittyvät hurjaa vauhtia. muutaman viikon kuluttua tytöt muuttavatkin jo uusiin koteihinsa jotka malttamattomina heitä odottavat!<3

01.03.2020 Odottavan aika on pitkä! Vaikka sitä on tullut vuosien saatossa jokunen pentue saatettua maailmaan, on tämä odottelu aina yhtä hermoja raastavaa. Kaikki kuitenkin näyttää olevan hyvin, äitikoira lepäilee ja pennut liikkuvat mahassa joten eipä tässä auta muuta kuin odotella!

19.02.2020 Aloitellaanpa tänne sitten V-pennuille omaa blogia, jos tätä nyt sellaiseksi voi sanoa. Minjan viimeinen tiineys viikko on kohta aluillaan ja oli aika tehdä tulevalle mammalle manikyyri,pedikyyri jne. eli Minja kävi pesulla ja karvat siistittiin äitiyttä varten hieman niukempaan malliin ja nisät kaivettiin karvojen alta pennuille helpommin lähestyttäviksi. Pikkuhiljaa laitellaan pentulaatikko makuuhuoneen rauhaan paikoilleen ja aletaan mittailemaan lämpöjä.